Milletvekili Ramanlı’dan seçilen Başkanlara ziyaret

Milletvekili Ramanlı’dan seçilen Başkanlara ziyaret

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 15:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldelerinde seçilen belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın Beşiri, Gercüş ve Hasankeyf ilçeleri ile Balpınar beldesinde seçilen belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ramanlı, Yeniden Refah Partisi’nden seçilen Beşiri Belediyesi Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar beldesi başkanı İmadeddin Ekmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş ve Ak Parti’den tekrar seçilen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.  Ziyaretler sırasında konuşan Ramanlı, halkın seçtiği ve partisi farklı olan bütün başkanları ayırt etmeksizin halka hizmet konusunda birlikte çalışacağını belirterek, “Seçim 31 Mart akşamı bitti. 1 Nisan artık yeni bir defterdir. Memleket için, milletimiz için, halkımız için ne gerekiyorsa onu yapmak zorundayız. Birbirimize destek vermek zorundayız. O partidir, şu partidir bunlara gerek yok. Biz netice de Batmanlıyız. Batmanlı kimliği üzerinden birbirimize destek vermemiz lazım.” dedi. Ziyaretlerde Ramanlı’ya HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR ilçe başkanları ve parti teşkilatı eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.