RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE SONA GELİNDİ

Batmanda başladığı ilk günden son güne kadar büyük ses getiren, birçok ile örnek olan ve halktan büyük takdir toplayan Ramazan etkinliklerinde sona gelindi.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 13:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Belediyesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı, uzun yıllar sonra Batman’da düzenlenen Ramazan etkinlikleri programları vatandaşlardan büyük ilgi ve takdir gördü.  Ramazan ayı boyunca Necat Nasıroğlu külliyesinde her gün binlerce vatandaşa iftar yemeği verilirken, iftardan sonra da çay, su, gofret, Osmanlı macunu, patlamış mısır, pamuk şeker gibi ürünler konuklara ikram edildi. Ramazan etkinlikleri kapsamında memnuniyet ve takdirlerini açıklayan birçok vatandaş yaptığı ortak açıklama “Bu güzel etkinlikleri halkımıza sunan Batman belediyesine ve Necat Nasıroğlu vakfına ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Manevi bir atmosferde çocuktan yaşlısına varıncaya kadar halktan herkes burada güzel vakit geçirdi. Burada herkese hitap eden bu külliyede İnşallah her daim bu tür etkinlikler devam eder.” Şeklinde değerlendirmede bulundu.  Ramazan etkinlikleri 9 Nisan Salı akşamı verilecek iftar yemeği ve ikramların ardından sona ereceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.