TAZE KOYUN PEYNİRİ 140 LİRA

TAZE KOYUN PEYNİRİ 140 LİRA

Gündem Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 22:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman’da 25 yıldır kendi sektöründe marka olmuş Mehmetoğlu Peynircilik bu yıl günlük satışını yapmış olduğu taze koyun peyniri kilosunu 140 liradan satmaya başladı.

“ GEÇEN YIL İLE BU YIL FİYATTA FAZLA FAR ETMEYECEK”

Gazetemize bilgi veren İşletme sahibi Alican Beğde, “Batman ve çevre illere toptan ve perakende olarak peynir çeşitlerimizi sunmaktayız. Geçen seneye oranla peynir fiyatlarında bir değişiklik yaşanmayacak şu an günlük taze koyun peynirin kilosunu 140 liradan satıyoruz. Bir yıl öncesine göre fiyat hemen hemen aynı geçen yılda 130 ile 140 liradan taze peyniri satıyorduk,” dedi.

“ET FİYATI YÜKSELDİ PEYNİR FİYATI AYNI”

Konuşmasının devamında Beğde,” Özellikle et fiyatlarının yükselişi ile birlikte peynir fiyatlarına henüz yansımadı. Nedeni ise bu yıl mevsimin güzel geçmesi ve kuraklığın yaşanmaması peynirde bollaşma yaşandı. Bu nedenle bu yıl peynir fiyatlarında pek artış yaşanmayacak.

25 yıldır peynir sektöründe hizmet ediyorum her zaman bir kilo peynirin kilosu ile bir kilo etin  fiyatı aynı paralel gitmekteydi maalesef ilk kez bu yıl  et peynire fark attı,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.