‘Köyden modern bir beldeye kavuştu’

‘Köyden modern bir beldeye kavuştu’

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Coşkulu kalabalığa hitap eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Balpınar'ın köyden modern bir beldeye kavuştuğunu ve bu durumun AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneği olduğunu söyledi.

‘GENÇLERİMİZİN ELİNDE TAŞ DEĞİL, KİTAP VE KALEM OLSUN’

Bu memlekete taş üstüne taş koymak ve gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için yola çıktık" diyen Nasıroğlu, şöyle konuştu: "Gençlerimiz taş atmasın, yanlış işlere bulaşmasın istiyoruz. Gençlerimizin elinde kalem ve  kitap olsun istiyoruz. Hiç bir çocuğumuz ve gencimiz dağa çıkmasın, analar ağlamasın istiyoruz. Cennet memleketimizi cehenneme çevirmek isteyenlere sesleniyorum. Vazgeçin bu yoldan. İnsanlarımız dağlarda heder olmasın, cezaevinde ömrünü çürütmesin. İş adamlarımız kendi memleketini bırakmasın, yatırımını kendi memleketinde  yapsın istiyoruz." Şeklinde konuştu.

‘HİÇ BİR ÇOCUĞUMUZ DAĞA ÇIKMASIN, ANALAR AĞLAMASIN’

Türkiye'nin zor bir coğrafya da bulunduğunu anlatan Nasıroğlu,  "Bakınız Ortadoğu'da her yer de ateş.  O nedenledir ki birbirimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Birbirimizi daha iyi anlamaya, konuşmaya, dayanışmaya, kucaklaşmaya ve kardeşliğe ihtiyacımız var.  Cumhurbaşkanımız gerçek bir lider. Ülkemizi büyük felaket ve belalardan muhafaza ediyor. Bunu güçlü iradesiyle yapıyor. Bizde onun idaresine destek çıkalım ve bu memleketi cennet kılalım. " Diye konuştu. Programda konuşan Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ise beldeye kazandırdığı hizmetleri ve çalışmaları anlattı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.