“SANAYİ ESNAFININ GÜVENCESİ BİZİZ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, sanayi esnaflarına yaptığı ziyarette, güvencelerinin kendileri olduğunu söyledi.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla sanayi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Heyeti, kazanmaları durumunda esnaflara yeni bir düzen getireceklerini ifade etiler. İl Başkan Yamaç ve Belediye Başkan Adayı Zaman yaptıkları açıklamada; “Sanayi esnafına bir dokunduk, bin ah işittik. Hepsinin kendince haklı sorunları ve mevcut yönetimlere tepkileri var. Sanayi esnaflarımıza yönelik ciddi ve ufku açık projelerimiz olacaktır. Örneği Sanayi esnaflarımızı verdiği hizmetlere göre farklı sanayi sitelerinde hizmet vermelerini sağlayabiliriz. İhtiyaçlara cevap veremeyen ve esnaflarımızın içinde bulunduğu dar alandan değil, hizmet ağlarını genişletmeleri için yeni sanayi siteleri projelerini hayata geçireceğiz,” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.