Milletvekili Ekmen’den Sönük’e tebrik

Milletvekili Ekmen’den Sönük’e tebrik

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen,partisi adına fahri milletvekilliğini yaptığı ayrıca eski seçim bölgesi olan memleketi Batman’da belediye başkanlığına seçilen DEM Parti adayı Gülüstan Sönük’ü telefonla arayarak tebrik etti.

Daha önce birçok platformda kayyum siyasetini eleştiren ve tamamen antidemokratik bir durum olduğunu belirten Ekmen, Batman’ın kayyımdan alınarak yeniden halkın demokratik tercihi olan adaylar tarafından yönetilecek olması konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Ekmen, Batman’ın 5 ilçesinde de seçimlerde galip gelen her bir başkanı ayrı ayrı tebrik ettiğini ifade ederek; sonuçların kentin geleceği ve kent halkı için hayırlı olmasını temenni etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.