MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Siyaset Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Nasıroğlu, "Hem Türkiye'de hem Batman’da genel bir seçimden çıkılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Oysa 31 Mart seçimleri yerel seçimdir. Bugün Batman'da genel seçim olsaydı biz bu oylarla 4 milletvekili çıkarıyor olurduk.

 

Kristal Park tesislerinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Akif Gür, AK Parti eski belediye başkan adayı Adil Sebati Ceylan, partililer, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

“BİR ALGI YARATILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Nasıroğlu, "Hem Türkiye'de hem Batman’da genel bir seçimden çıkılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Oysa 31 Mart seçimleri yerel seçimdir. Bugün Batman'da genel seçim olsaydı biz bu oylarla 4 milletvekili çıkarıyor olurduk. Tekrar diyoruz ki bu bir mahalli idareler seçimidir. Batman genelinde 5 belediye kazandık. Diğer partilerin toplamı ise 6 belediye almış. Dolayısıyla belediye başkanlığı olarak da baktığınız da bizim bir başarımız var. Bu başarının içerisinde 3 büyük ilçeyi kazanmakla beraber 2 tane de beldeyi kazandık,” dedi.

“BUNUN VEBALİ BİRİLERİNİN BOYNUNADIR”

İktidar partisi olmanın sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade eden Nasıroğlu, konuşmasını şöyle devam etti,  "Ben 11 belediye başkanını da tebrik ediyorum. İnşallah Batman’a güzel hizmetler kazandırırlar. Batman'da belediye seçimleri sonrası uzun yıllardır yaşamadığımız olaylar tekrar etmeye  başladı.

Gene sokaklar da ateşler yakıldı ve  silahlar ateşlendi. Yine çocuklarımızın eline taş verildi. Bunun vebali birilerinin boynunadır.  Çocuklarımızı ve gençlerimizi kirli emellerine alet etmeye çalışanlar var ve bunlara sesleniyorum. Yapmayın; etmeyin, yazıktır, günahtır. Bu çocukların geleceğini karartmayın. Biz istiyoruz ki çocuklarımız eline kalem ve kitap alsın. Biz çocuklarımızın iyi bir geleceğe ve parlak bir istikballeri olsun diye çalışıyoruz. "dedi.

“SEÇİM DEM PARTİSİ KAYBETTİ”

Seçimin kaybedeninin ise DEM Partisi olduğunu aktaran Nasıroğlu şöyle konuştu:"Bu seçimin kaybedeni DEM Partisidir. Geçen seçim 4 belediye kazanmışlardı. Bu seçimde  ise  2 belediye kazandılar. Önümüzde bir süreç var ve bu dört yıllık süreçte iktidar partisinin vekili olarak Batman için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim. Toplumun hangi kesiminden olursa olsun biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bizim şehrimize olan bir sevdamız var. Biz hizmet etmeye ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz,”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.