‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’

‘Kaldığımız yerden devam edeceğiz’

Gündem Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yerel seçimlerde ipi göğüsleyerek, büyük bir başarı elde eden Ak Partili Belediye Başkanı Veysi Işık ilk açıklamasını gazetemize yaptı.

İki dönem önce yine Kozluk Belediye Başkanlığı görevini başarılı bir biçimde sürdüren ve Kozluk halkının büyük teveccühünü kazanan Başkan Işık, yüzde 47.47’lik oran ve 6 bin 47 oy ile yeniden Belediye Başkanı seçilmesi ilçede büyük sevinçle karşılandı.  

‘GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET EDECEĞİZ’

“Kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen, Başkan Işık; “Öncelikle beni tercih eden ve kutsal göreve layık gören tüm Kozluklu hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Seçim öncesi hangi vadelerde bulunmuş isem ve hangi projeyi yapacağız demiş isek hepsini yapıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Görevim süresince Kozluk ve halkını hak ettiğini yere mutlaka birlikte taşıyacağız. Hizmet etmek, projelerimizi hayata geçirmek için gerçekten de sabırsızlanıyorum. Sosyal, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile 5 yıl boyunca saygıdeğer halkımıza gece-gündüz demeden hizmet edeceğime buradan tüm halkımıza söz veriyorum.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.