Hayvan Bakım Merkezine ziyaret

Hayvan Bakım Merkezine ziyaret

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, protokol eşleriyle beraber Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bayan Canalp, Yeryüzünde var olan tüm hayvanların da insanlar gibi yaşam haklarına sahip olduklarının hatırlanması açısından böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek “Sadece bugün değil her gün bütün canlara dostça elimizi uzatmalıyız. Dilsiz canların bizden istedikleri bir kap su, bir kap yiyecek ve sevgidir. Her canlının yaşamına saygı duymalıyız ve hayvanlara sahip çıkmalıyız. Her canlının bu dünyada bulunmasının bir sebebi, hikmeti bulunduğunu ve hayvanların korunmaya muhtaç canlılar olduğunu tüm toplumumuza anlatmalıyız. Merkezimiz tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açık. Gelin, dilsiz canlarımıza, dostlarımıza destek olmanın keyfini birlikte yaşayalım" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.