İstiklal Parkı ile 15 Park toplu halde açılışı yapıldı

İstiklal Parkı ile 15 Park toplu halde açılışı yapıldı

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katılımıyla, İstiklal Park ile birlikte 15 parkın toplu açılışı yapıldı.

Şehrin en geniş yeşil alanına ev sahipliği yapan İstiklal Parkı'nın yanı sıra, 15 diğer parkın açılışı da Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle yapıldı. Bu büyük açılış, kent sakinlerine geniş bir dinlenme, spor ve eğlence alanı yelpazesi sunarak, şehrin sosyal yaşamına önemli bir katkı sağlayacak. Her biri kendi özgün tasarımları ve imkanları ile donatılmış olan bu parklar, şehrin çeşitli bölgelerinde yer alıyor ve tüm vatandaşların erişimine açık. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, açılış töreninde yaptıkları konuşmalarda, bu parkların kent yaşamını zenginleştireceğini ve doğayla iç içe olmanın sağladığı faydaları vurgulayarak, yeşil alanların şehir hayatındaki önemine dikkat çektiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.