YAMAÇ, “BİR KESİMİN DEĞİL, TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ”

YAMAÇ, “BİR KESİMİN DEĞİL, TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ”

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 12:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Batman’da olduğu gibi Türkiye genelinde büyük bir başarı yakaladıklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi, İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, bir kesimin değil, bütün Türkiye’nin partisi olduklarının altını çizdi.

“Türkiye’nin yeni iktidar partisi biz olacağız. Çünkü biz kucaklayıcı, birleştirici ve ayırımsız bir partiyiz’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, seçim sonrası bütün siyasi partileri ziyaret etiklerini söyledi. Başkan Yamaç; “Yeniden Refah Partisi Batman il teşkilatı olarak seçim sonrası tüm siyasi parti teşkilatlarını ziyarette bulunduk.

Hiçbir ayrım gözetmeden tüm siyasi partileri ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bir ilke imza attık. Çünkü biz demokrasiye ve sandıktan çıkan iradeye her zaman saygı duymuşuz ve duymaya devam edeceğiz. Batman ve halkımız için yapılacak olan çalışmalar ve hizmetlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yeniden Refah Partisi olarak tüm Belediyelerle koordineli bir şekilde çalışacağımızı ‘Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla’ ve atacağımız her adımda halkın menfaati doğrultusunda elimizi masaya vuracağız. Kazanmış olduğumuz Beşiri ve Balpınar Belediye Başkanlığını milli görüş düsturu ile Yeniden Refah Partimizin genel merkezinin de çizmiş olduğu rotada istişare ile daha iyi nasıl bir hizmet verebiliriz.  Daha iyi nasıl halka dokunabiliriz istişaresinde bulunup, icraya dökeceğiz İnşallah.

Yeniden Refah Partisi'nin seçim sloganı olan ‘Ahlaklı Belediyeciliği’ Allah'ın izniyle en iyi hizmetle halka sunacağız.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.