Batman Belediyesinde flaş gelime

Batman Belediyesinde flaş gelime

Gündem Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 11:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesinden son dakika gelişme... Batman Belediye Başkanı Gülistan Sönük, ikinci bir emre kadar ödeme, harcama, doğrudan temin mal ve hizmet gibi konuları durdurdu. 
Batman Belediye Başkanı Sönük verdiği talimatta “03.04.2024 tarihi itibariyle göreve başladım ve göreve başlamam tarihinden itibaren belediyenin tüm birimlerine bağlı idare ve tüm şirketlerinde her türlü ödeme, harcama ihale, doğrudan temin mal ve hizmet alımı; personel alımı araç kiralama alım satımı, gayrimenkul kiralama alımı satım ve benzeri iş ve işlemler ikinci bir emre kadar durdurulmuştur. Ayrıca, Batman Belediyesi ve belediye ait tüm şirketlerinde çalışan memur, sözleşmeli memur,kadrolu işçi ve şirket personellerinin izinlerinin durdurulması ile izinli personellerin izinlerinin iptal edilerek işe başlatılmaları hususunda;Gereğini rica ederim” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.