Sondakika... Eş Başkan Sönük göreve başladı

Sondakika... Eş Başkan Sönük göreve başladı

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 12:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart seçimlerini kazanarak mazbatasını alan DEM Partili Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, kadınların zılgıtları ile Batman Belediyesi Hizmet Binasına yürüdü.
Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, İl  Eş Başkanı Songül Korkmaz,  belediye meclis üyeleri ve kadınlarla birlikte DEM parti il binasından belediye kadar yürüyen Sönük, makam odasına çıkarak basın mensuplarına açıklama yaptı. Sönük, “4 yıldan beri biz bu şekilde evimize gelememiştik. Ama sizin mücadeleniz, partimize ve paradigmamıza sahip çıkışınız  sayesinde 4 yıl aradan sonra biz evimize tekrar coşkulu ve keyifli bir şekilde geldik. Belediyemiz halklarımıza kutlu olsun. 4 yıl sonra belediyenin kapısı yine Batman halkına açıldı.  Halklar arasına duvarlar örülmüştü. Bugün ise 4 yıl aradan sonra gençlerimiz, kadınlarımız ve vatansever halkımız? gösterdikleri büyük mücadelelerle belediyelerini tekrar geri alıp özgürleştirdi. Bugün nasıl ki buraya halkımızla beraber geldiysek, belediyeyi de halkımızla beraber yöneteceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.