Vatandaşlardan Başkan Çetin’e özel davet

Vatandaşlardan Başkan Çetin’e özel davet

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından organize edilen programların yanı sıra, İl Başkanı Muhammed Arif Çetin de sık sık iftar programlarına davet ediliyor. Vatandaşlarla kurduğu sıcak ve mütevazı diyaloga paralel olarak İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’e olan ilgi de gün geçtikçe artıyor. Bu doğrultuda, bir sitede vatandaşlarla çiğköfte ve iftar etkinliğinde de buluşan Başkan Çetin’in gösterilen teveccühten oldukça memnun kaldığı gözlendi.

“ŞÜKÜR Kİ BU HALK, HER YERDE BİZİ BAĞRINA BASIYOR”

Gösterdikleri yoğun çabaların meyvesini, güler yüz olarak her kulvarda fazlasıyla almanın şükrünü yaşadıklarını dile getiren İl Başkanı Çetin “Baştan beri hep istedik ki bu halk, bize gönlünü açsın. İçindekileri döksün. Çok şükür ki artık bu halk, her yerde bizi bağrına basıyor. Sadece gönlünü değil, evlerinin kapısını da açıyor. Biz de bu sevgiye, bu ilgiye daha çok çalışarak, gayret göstererek mukabele edeceğiz” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.

Ayrıca, kendilerini davet eden site sakinlerine de tek tek teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.