‘’Derneklerimizi daha da etkinleştirmeliyiz’’

‘’Derneklerimizi daha da etkinleştirmeliyiz’’

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 15:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, kentin sorunlarının çözümüne öncülük eden dernekleri ziyaret ediyor.
Alikanlılar, Ramanlılar ve Midyatlılar Derneği ile Şehit ve Gaziler Konfederasyonu Derneği Başkanı İbrahim Baskın’ı ziyaret eden Çetin “Şehrimizin en büyük ihtiyacı olan o güçlü lobiyi kurma gayretimiz doğrultusunda çalışmalarımız, temaslarımız sürüyor. Siyasi partilerin yanında, güçlü bir lobi için derneklerimiz de baş aktör olmalıdır. Hele büyük ve güçlü derneklerimiz, bu doğrultuda asla göz ardı edilmemelidir. Zira her açıdan birleşerek güçlenecek, güçlendikçe de tüm sorunları hep beraber yeneceğiz, ezeceğiz” dedi. Yıldırımlar Sigorta ve Hasankeyf Hoteli Sahipleri Hüseyin Yıldırım’la da görüşen Çetin, kentin sorunlarını masaya yatırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.