Ramanlı: “Gelin, umutları birlikte yeşertelim!”

Ramanlı: “Gelin, umutları birlikte yeşertelim!”

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 15:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarına kapsamında esnaf ve halkla buluşan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Batman için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Gelin, bu güzel Batman’ı birlikte inşa edelim. Gelin, umutları birlikte yeşertelim.” dedi.

ESNAFA VE HALKA PROJELERİNİ ANLATTI

Ramanlı, Raman ve Ziyagökalp Mahallesi Edip Solmaz Bulvarı'nda hizmet veren esnafla ve halkla bir araya geldi. Esnafın ve halkın sorun, ihtiyaç ve isteklerini dinleyen Ramanlı, belediyeyi kazandıklarında yağacaklarını anlattı. Halkın ve esnafın imar sorunu ile ilgili sorularına cevap veren Ramanlı, “Biz Batman’da kenar mahalle diye bir kavramın varlığına karşıyız. İmar baronlarına dur diyeceğiz. Şehrin her bölgesine aynı imarı vererek zenginliği şehrimizin her yerine eşit şekilde dağıtacağız. Tilmerc, Gültepe taraflarında nasıl geniş caddeler, güzel parklar varsa aynılarını Yeşiltepe, Çarşı, İpragaz vb. yerlerde de yapacağız.” dedi.

ÇİĞKÖFTE TEZGAHINA GEÇTİ

Gülistan Caddesi'nde yıllarıdır çiğköfte satan Batman’ın tanınan simalarından İdris Usta’yı (İdris Ekinci)'yi ziyaret eden Ramanlı, esnafın taleplerini yakından dinledi. İdris Usta’ya yardım eden ve Batman’da bir Ramazan klasiği ve iftarların vazgeçilmezi olançiğköfteyi kendi elleriyle hazırlayan Ramanlı, halka ücretsiz çiğköfte dağıttı. Ramanlı, “Bir Ramazan klasiğidir Batman’da çiğköfte satmak. Biz de Batman’ın sembollerini yaşatmak adına Gülistan Caddesi başında İdris Başkan ile çiğköfte dağıttık.” diye konuştu.

HALKLA BÜTÜNLEŞEN ADAY

Esnaf ve halk ile buluşan ve onlarla sıcak ve samimi bir diyalog kurarak bütünleşen Ramanlı, halkın sorunlarıyla da yakından ilgilendi. Esnafın ve halkın yakın ilgisini değerlendiren Ramanlı, “Batman halkının bu teveccühüne, bu sevgisine layık olmak için bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Gece gündüz Batman için, halkımız için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz inşallah.Batmanlıların kendileri gibi muhabbetleri de güzeldir. Bu muhabbeti kardeşliğimizin esası kılacak ve her tarafa yayacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.