NASIROĞLU, TPAO BATMAN PETROLSPOR YÖNETİMİ, SPORCULAR VE GAZETECİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

NASIROĞLU, TPAO BATMAN PETROLSPOR YÖNETİMİ, SPORCULAR VE GAZETECİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

 

Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen iftar programında, kulübün geleceği ve başarıları konuşuldu.

 

İftar programında konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olması için gereken desteği sağladıklarını ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

Kulübün yanında olmaya devam edeceklerine vurgu yapan Nasıroğlu, gelecek süreçte de takımın ihtiyaç duyduğu her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

 

 Hafta sonu  Hacettepe 1945 ile oynanacak müsabakaya taraftarları davet eden Nasıroğlu,  kritik maçta taraftarların tribünleri doldurmasını ve takıma destek olmalarını istedi.

 

Taraftarların coşkusu ve desteğiyle takımın sahada daha güçlü olacağını ifade eden Nasıroğlu, birlik ve beraberlik içinde alınacak zaferin daha anlamlı olacağını dile getirdi.

 

Kulüp Başkanı Mustafa Demir ise teknik heyet ve futbolculara güveninin tam olduğunu vurgulayarak, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olacağına olan inancını paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.