YILMAZ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YILMAZ'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Siyaset Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şahmus Yılmaz mesajında paylaşmanın, yardımlaşmanın, bereketin ve manevi duyguların pekiştiği Ramazan Ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Tüm İslam aleminin ve kıymetli Batmanlı hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularıyla tebrik eden Başkan Yılmaz, Bayramın ülkemize, İslam Alemine huzur, kardeşlik ve barış getirmesini temenni etti.

 

"Küslüklerin, kırgınlıkların, dargınlıkların ortadan kalktığı, büyük ve küçük demeden herkesin birleştiği kutlu zaman dilimleridir bayramlar. Geleneklerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bu müstesna zaman dilimini, halkımızın rahat ve huzur içerisinde geçirmesini diliyorum." Dedi.

Yılmaz "Dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sevgi ve barışla harmanlandığı çok önemli ve özel bir gündür bayram. Dini duygular, inançlar, örf ve adetler ülkemizin her tarafında birlik olma şuurunu sonsuza dek muhafaza edecektir. Toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğine olan inancım da tamdır. İçinde idrak edeceğimiz bayram sevinci ve coşkusuyla, sağlık, esenlik içerisinde nice bayramlara ulaşmamızı, Mübarek Ramazan-ı Şerif boyunca tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.