RAMANLI” HANGİ PARTİ OLDUĞUNA BAKMAKSIZIN MİLLETİMİZİN SEÇMİŞ OLDUĞU BELEDİYE BAŞKANLARINA BAŞARI Dİ

RAMANLI” HANGİ PARTİ OLDUĞUNA BAKMAKSIZIN MİLLETİMİZİN SEÇMİŞ OLDUĞU BELEDİYE BAŞKANLARINA BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETECEĞİZ”

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 13:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman'da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar programında bir araya gelen HÜD PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, istedikleri gibi bir sonuç elde etmeseler de seçim kampanyasını çok güzel bir şekilde yürüttüklerini söyledi.

“HUZURUN BOZULMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİK”

TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen iftar programda konuşan Ramanlı, "Seçim sürecinde toplumsal barışa hizmet etmeyen, insanları birbirine kırdırma potansiyeli olan sataşmalara mümkün mertebe cevap vermemiştik. Çünkü biz seçim süreçlerinde her ne kadar bazı siyasi partilerin toplumu kutuplaştırarak, düşmanlaştırarak netice elde etmeye çalıştığını görsek de biz hiçbir zaman, özellikle seçim dönemlerinde toplumsal barışın, huzurun bozulmaması için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz." dedi.

“KAZANAN TÜM BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET EDECEĞİM”

Konuşmasının devamında Ramanlı, " İnşallah önümüzdeki süreçte, belediye başkanları da yavaş yavaş mazbatalarını alıyorlar; kendilerini makamlarında ziyaret edeceğiz. Tebriklerimizi ileteceğiz. Hangi parti olduğuna bakmaksızın milletimizin seçmiş olduğu belediye başkanlarına başarı dileklerimizi ileteceğiz. Ben bu şehrin bir milletvekili olarak üzerime düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye gayret göstereceğim." diye konuştu.

 

Batman'daki seçim sonuçlarının kendileri için umut vaat ettiğini vurgulayan Ramanlı, son olarak şu ifadelere yer verdi:

 

"Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu bize doğru yolda olduğumuzu ama biraz daha gayret ve çaba göstermemiz gerektiğini ifade ediyor. İnşallah bu yolda azimle ve kararlılıkla, yılmadan, yıkılmadan devam edeceğiz. Ta ki milletimizin temsiliyetini hakkıyla elde edinceye kadar."dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.