RAMANLI, ESNAFA VE VATANDAŞA PROJELERİNİ TANIYOR

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, 31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında sabahın erkan saatlerinde Batman Sebze ve Meyve Toptancıları Hali’ni ziyaret etti.

Ramanlı, hal esnafı ve çalışanlarıyla birebir görüşerek, belediyeyi kazandığında yapacağı çalışma ve projelerini detaylarıyla anlattı. Esnaf ve halkla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Ramanlı, halkın ve esnafın soru, sorun, beklenti ve taleplerini dinleyip çözüm önerilerini sundu.

Esnaf ve halkla güçlü bir iletişimi olan Ramanlı, projeleri ve çözüm önerileri ve yaklaşımıyla halkta karşılık bulması dikkat çekiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.