25 İlden 310 Sporcu iftarda buluştu

25 İlden 310 Sporcu iftarda buluştu

Spor Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’da bulunan Türkiye Taekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, 02-05 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan taekwondo grup müsabakaları için gelen 25 ilden 310 sporcuyu iftarda buluşturdu.

Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Federasyon Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’in yanı sıra, As Başkan Seyfullah Özdemir, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, Şube Müdürleri, antrenörler, idareciler ve sporcular katılım sağladı. İftar yemeğinde konuşan Türkiye Taekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin; “Ramazan ayının bereketiyle Batman’da 25 ilimizden 310 misafirimizle bir araya gelmenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeği bahanesiyle sizleri görmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Daha nice iftar yemeklerinde bir araya gelmeyi arzuluyorum. Allah tuttuğunuz bütün oruçları kabul eylesin. Hepimizin bu mübarek ayın vesilesiyle birliğimize, dirliğine ve daha çok kenetlenmeyi nasip etsin inşallah” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.