ŞAHSIMA VE KURUMUMA KARŞI İTİBAR SUİKASTI UYGULANIYOR

ŞAHSIMA VE KURUMUMA KARŞI İTİBAR SUİKASTI UYGULANIYOR

Asayiş Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 11:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

AK PARTİ BATMAN İL BAŞKANI GÜR, İDDİALARA YANIT VERDİ

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Akif Gür, Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki’nin soru önergesine yönelik yanıt verdi, Şahsıma Ve Kurumuma Karşı İtibar Suikastı Uygulanıyor dedi.

 

TİRYAKİ, SORU ÖNERGESİYLE İDDİALARI GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Yeşil Sol Parti Milletvekili Vekil Tiryaki, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür’ün kardeşi Abdurrahman Gür’ün ‘Batman Gültepe Mahallesi, 3770 ada 3 no.lu parselde 42.311,20 metrekare ve 3770 ada, 2 no.lu parselde 63.002,02 metrekare tarlayı kurumunuzun uygun gördüğü bedel üzerinden satın almak istiyorum’ içerikli dilekçeyi bakanlığa sunduğunu belirterek meclise soru önergesi sunmuştu.

 

KARDEŞİMİN ARSA TALEBİ YOK

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, iddialara yanıt vererek “Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki’nin aile fertlerimden Abdurrahman Gür’ün bir dilekçe ile toplamda 100 dönümü aşkın arazinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından satın alınması yönündeki talebi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması talebiyle soru önergesi vermiş olduğuna ilişkin haberler yazılı, görsel ve dijital medyada yer almıştır. Benim de basın yoluyla haberdar olduğum maksatlı soru önergesiyle ilgili yaptığım harici araştırmalar neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı (Milli Emlak Genel Müdürlüğü), Batman İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Batman İl Milli Emlak Müdürlüğüne bu zamana kadar aile fertlerimden Abdurrahman Gür’ün iddiaya konu parseller ile ilgili herhangi bir başvurusunun olmadığı tarafıma söylenmiştir. Bunun yanı sıra bahse konu parsellere ilişkin çok sayıda dolandırıcılık fiiline ilişkin şikâyetlerin olduğu bu nedenle Milli Emlak Genel Müdürlüğünce savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtilmiştir. Söz konusu kurumların herkese açık olduğu ve bilgi edinme hakkı kapsamında her zaman bilgi alınabileceği de herkesin malumudur” dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı olarak göreve başladığından bu yana farklı hesaplar peşinde olan kimi çevrelerin, halkın hassas olduğu konularda, şahsına ve başında bulunduğu kuruma alenen itibar suikastinde bulunduğunu ve resmi olmayan, gerçeği yansıtmayan belgelerle şahsına yönelik algı yönetiminde bulunduğunu belirten Gür “Geçmişte Sağlıklı Yaşam Parkı’nın bulunduğu alana göz diken ve oradan rant devşirmeye çalışan kimi çevrelere nasıl karşı durduysak iddiaya konu parsellere göz dikenlere karşı da aynı dik duruşun sergileneceğinin bilinmesini isterim. Bu uğurda amaçlarına ulaşamayan kötü niyetli çıkar gruplarının şahsıma yönelik “Çamur at, izi kalsın” tarzındaki davranışlarına maruz kalacağımın da bilincindeyim. Bu kişilere karşı mücadeleme kararlılıkla devam edeceğimi ve İsmimi bu tür gerçek dışı haberlere konu ederek kişilik haklarıma saldıran kişiler hakkında hukuki yollara başvurduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.