Milletvekili Adayı Nasıroğlu: Batman cazibe merkezi olacak

Milletvekili Adayı Nasıroğlu: Batman cazibe merkezi olacak

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından 'Batman İçin Hemen Şimdi' sloganıyla, milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programı düzenlendi.

Güngör Palas Düğün salonunda gerçekleştirilen milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programına partililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti İl Başkanı Akif Gür'ün yanı sıra, milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç birer konuşma yaparak düşüncelerini paylaştılar. Yapılan konuşmalardan sonra salondakilerin hepsi beraberce iftarını açtı. 

 “BATMAN’I CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Rahmetli babası Necat Nasıroğlu'nun Batman'a olan sevdasıyla büyüdüklerini ifade eden AK Parti Batman 1. sıra Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, "Batman'da doğmuş, Batman'da büyümüş bir kardeşinizim. Rahmetli babamın bize bir vasiyeti vardı. Biz onun bu topraklara olan sevdasıyla büyüdük. Yatırımlarımızı önce memleketimize yaptık. İstihdam yarattık. Eğitime katkıda bulunduk. Batman'ın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için ömrümüz boyunca gayret ettik. Batman'a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Şimdi bizi daha sorumlu ve daha onurlu bir vazife için çağırdılar. Batman'ı siyaset temsil etmek. Allah nasip eder ve Batman halkı olarak sizler de bu kutlu görevi bize layık görürseniz, bu emaneti sizin adınıza taşımaktan onur ve şeref duyacağım. Bu emanetin, Batman milletvekilliği sorumluluğunun farkındayım. Buna göre planlamamızı, stratejimizi yapıyoruz. Sizin desteğiniz ve duanızla, siyasetin de gücünü alarak, sadece bizim yaptığımız katma değerle kalmayarak, siyasi kimliğimizin gücünü de üzerine koyarak, Batman'ı bir yatırım bölgesi, üretim ve istihdamda cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

 “MUVAFFAK OLAMAYACAKLAR”

AK Parti Batman 2. Sıra Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, "20 yıldır, daha önceden başlamış olan millet iradesi yürüyüşünün taçlanması ve milletimiz lehine birçok kazanımın elde edildiği bir süreçten sonra, bugün artık Cumhuriyetin 2. yüzyılına damgasını vuracak Milli bir irade perspektifi önümüzde duruyor. Bu milli irade perspektifine bizler de AK Partili kardeşlerimizle, şu anda aramızda bulunan Yeniden Refah Partili kardeşlerimizle inanıyor ve güveniyoruz. Emin olabilirsiniz, bugün millete 20 sene öncenin, 25 sene öncenin kabusunu yaşatmaya çalışanlar muvaffak olamayacaktır. Biz buna inanıyoruz ve Sayın cumhurbaşkanını 15 Mayıs'ta da cumhurbaşkanı olarak göreceğiz inşallah" dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.