DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Batman’daydı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Batman’daydı

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 18:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Batman’a geldi.

Kent girişinde karşılanan Hatimoğulları, Hasankeyf ve Gercüş’ü gezdi. Hatimoğulları “Değerli halklarımız seçimlere sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarımız hızlandı. Her yerde kayyım zihniyetini teşhir ediyoruz. Seçmenin iradesini ellerinden almaya çalıştılar. Hasankeyf’i yok ettiler. Gercüş tarım ile geçinen bir yer. Ancak tarıma destek vermediler. Oluşturacağımız kooperatifler ile bu halkın tarım ürünlerinin hak ettiği değere kavuşması için çalışacağız. Halkların barış içinde yaşadığı Gercüş’te çok dili belediye hizmeti vereceğiz.  Cigerxwun’in anıtını Gercüş’te yeniden dikeceğiz. Eşit temsiliyet mücadelemize bir saldırı var. Her yerde eş başkanlık sistemini daha da güçlendireceğiz. Kadınlara dönük istihdam alanı sağlayacağız. Kadın dayanışma merkezi ile kadınların sorunları dinleyip buna çözüm bulacağız. Kültür çalışmaları yürüteceğiz. Gençlerimizin uyuşturucu ve fuhuşa sürüklenmemesi için gerekli önlemleri alacağız. Tüm bunlar yerel yönetimlerin sorumluluğu altında. Hep birlikte bununla mücadele edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.