BAŞKAN ERTEKİN’DEN VALİ CANALP’A TEŞEKKÜR

BAŞKAN ERTEKİN’DEN VALİ CANALP’A TEŞEKKÜR

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Veysi Ertekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri uzun süredir devam eden yeni ek sanayi sitesinin alt yapı ve su şebekesi sorunun çözüme kavuşması nedeniyle Batman Valisi ve Batman belediye başkan Vekili Ekrem Canalp’a ve emeği geçen tüm ekipmana teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili konuşan Batman Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Veysi Ertekin,” uzun süredir yeni ek sanayi sitesinin alt yapı ve su şebeke sorunu vardı. Batman Valisi ve Belediye Başkan vekili Sayın Ekrem Canalp, sorunumuz iletmiştik sağ olsun Valimiz bizleri kırmayıp sorunumuz ve sıkıntımız olan altyapı yeni ek sanayinin altyapı problemini Çözdü, Sayın Valimize teşekkürlerimizi sanayi esnafı adına eder ayrıca halkımıza vermiş olduğu güzel hizmetlerden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ederiz,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.