İslam Ücan Türkiye Şampiyonu oldu

İslam Ücan Türkiye Şampiyonu oldu

Spor Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kick Boks’ta 6 Türkiye şampiyonluğu müsabakalarını kazanan, daha önce de Avrupa şampiyonu Dünya 3.sü olan Kick Boks şampiyonu Batmanlı İslam Ücan, 15-18.02.2024 tarihleri arasında Mersin İlinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks şampiyonasında Altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

ALTIN MADALYA KAZANDI

Şampiyon Ücan “Daha önce almış olduğum galibiyetlerin ardından bu son şampiyonluğunda haklı gururunu yaşamaktayız. Bu mutlu günümüzü başta Batmanlı hemşerilerim olmak üzere tüm yurtta bulunan dostlarımızla birlikte kutluyoruz. Bu azimli yolda beni yalnız bırakmayan aileme, sevdiklerime ve tüm dostlarıma minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Özellikle bu meşakkatli yolda ilk günden beri birlikte hareket ettiğimiz ve bana güçlü desteklerini esirgemeyen Çömçe Yönetim Kurulu Başkanı sayın Nurullah Batar’a teşekkür ediyorum.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.