Öğrencilere kariyerini anlattı

Öğrencilere kariyerini anlattı

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 11:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Hasankeyf İlçe Kaymakamı Mehmet İmrak, Kariyer Planlama ve Motivasyon konulu Seminer’de 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaymakam İmrak, Hasankeyf İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer’de, 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek meslekleri daha yakından tanıması ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla kariyer planlama ve motivasyon konularını ele aldı.

‘GÜNDE EN AZ 10 SAAT DERS ÇALIŞIN’

İmrak, 12.sınıf öğrencilerine rehberlik ederek potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve iyi bir üniversite kazanabilmek için gelecekteki başarılarına yönelik atılacak önemli bir adım olarak günde en az 10 saat ders çalışmaları gerektiğini, “Sizler hedeflerinizi belirleyip doğru ve planlı bir şekilde çalışırsanız başarıya ulaşırsınız. Başarılı olmanın temel şartı kendinize inanmanızdır” diyerek öğrencilerin mesleki hedeflerine ulaşmalarına destek oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.