Petrolspor’da 5 imza!

Petrolspor’da 5 imza!

Spor Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 16:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Petrolspor’da transferler çalışmaları devam ediyor. Geçen sezon Karaköprü Belediyespor’da 19 golle gol kralı olan Halil Yılmaz ve Batmanlı 4 futbolcu Petrolspor’a imza attı.

Kırmızı-Beyazlılar, Karaköprü Belediyespordan sol kanat Halil Yılmaz’ı transfer etti. Geçen yıl 3. Lig 1. grupta 19 golle gol kralı olan Yılmaz, Petrolspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada: “Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden TPAO Batman Petrolspor Futbol A Takımımız 2023-2024 sezonu için Halil Yılmaz ile bir yıllık sözleşme imzalamıştır” denildi. Öte yandan yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Batman Petrolspor, altyapıdan Batmanlı futbolcular Fatih Gök, Bedran Ekin, Hüseyin Elma ve Semih Tek’i bir yıllık sözleşme imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.