ON BİLER İSRAİL'İ PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

ON BİLER İSRAİL'İ PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Gündem Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 22:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Düşünce ve İnanç Platformu öncülüğünde Batman Park AVM önünde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Ak parti il başkanı Akif Gür,MHP  Batman İl başkanı Muhammed Arif Çetin, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Eski Milletvekili Ataullah Hamidi, Memur-Sen ve Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanı Şehmus Önlü, STK temsilcileri yanı sıra  on binlerce vatandaş,katıldı.

Batman Park AVM önünde başlayan yürüyüş Gülistan Caddesine kadar yürüyerek İsrail'in Gazze'ye düzenlediği bombalı saldırıyı kınadı.

Ellerinde Filistin ve Türk bayraklarıyla yürüyen kitle, tekbirler getirip İsrail aleyhine sloganlar attı.

 Yürüyüş Gülistan Caddesi’ne kadar sürerken, İsrail'e yönelik protestolar devam etti.

Alanda bir de basın açıklaması gerçekleştirilerek İsrail'in gazze'de gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılar ve katliamlar protesto edildi.

 

Molla Hifzullah Kavak tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Memur-Sen ve Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanı Şehmus Önlü,  Batman Düşünce ve İnanç Platformu adına basın açıklamasını okudu. okunan duanın ardından son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.