Erbane Grubu büyüledi

Erbane Grubu büyüledi

Sanat Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Petrolkent Gençlik Merkezi Erbane Grubu, Süveybe Ana Kız Yurdunda kalan depremzede misafirlere konser verdi.  Bu tür sosyal ve kültürel projeleri önemsediklerini belirten Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş; “Çok dilli Erbane müzik topluluğumuz depremden etkilenen misafirlerimize Süveybe Ana Kız yurdumuzda muhteşem bir etkinlik düzenledi.

Bizler kültürümüzü yaşatmak ve bunu en iyi yerlerde icra etmek için çabalıyoruz. Erbane binlerce yıldır Mezopotamya’da varlığını en iyi bir şekilde sürdürmeye çalışan bir müzik biçimidir. Bizlerde kurum olarak bunun eğitimini vererek gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.