Hüda Par'dan 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ziyareti

Hüda Par'dan 10 Ocak çalışan gazeteciler günü ziyareti

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hür Dava Partisi (HÜA PAR) İl Başkanı Davut Şahin, İl Yönetiminden, Süleyman Seyitoğlu, Merkez İlçe Sekreteri Uğur Aksoy ile birlikte gazetenizin İmtiyaz sahibi Bulut Kutlu’yu ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak ve basının güçlü olduğu ve sorunların çözümü için gayret ettiklerini söyleyen Şahin,”Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun” dedi.

Her siyasi partinin kendi ilkeleri ve hedeflerinin olduğunu söyleyen Başkan Şahin, "31 Mart yerel seçimlerde az süre kaldı. Şu an için ittifak görünmüyor ama İstanbul, Ankara ve İzmir’de bu üç büyük şehirlerde adaylara sadece destek verilecek, bunların haricinde il ve ilçelerde seçimlerde kendi adaylarımızla seçime gerekeceğiz” dedi.

 Gazetenin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu, HÜDA PAR il Başkanı Davut Şahin ve berberinde gelen yönetime ziyaretlerinden  ötürü kendilerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.