YANGINA İTFAİYE VE TOMA ARAÇLARI MÜDAHALE ETTİ

YANGINA İTFAİYE VE TOMA ARAÇLARI MÜDAHALE ETTİ

Asayiş Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman’ın Beşiri ilçesinde bir binanın çatısında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin yanı sıra iki Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA)'da müdahale etti.

Yangın Batman’a bağlı Beşiri İlçesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu Beşiri itfaiye ekiplerine bildirdi ilçe belediye itfaiye ekiplerinin yanı sıra takviye olarak Batman belediyesine ait itfaiye ekipleri, sağlık ekipleri ve Batman İl Emniyet Müdürlüğüne ait iki TOMA araçları kısa sürede yangın bölgesine ulaştı. İlçe merkezinde paniğe yol açan yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra TOMA araçları müdahale etti. TOMA ve itfaiye ekiplerinin ortak çalıştığı olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.