PRAKTİKER, TÜRKİYE VE ULUSLARARASI ALANDA TANINAN BİR MARKA

Praktiker, 1978 yılında Almanya'da kurulmuş olan uluslararası bir yapı market zinciridir. Türkiye'deki ilk mağazası 2015 yılında Batman’da franchise olarak Girişimci iş insanı Hikmet Celbek tarafından açılmış olup ve o günden bu yana müşterilerine kalitel

Ekonomi Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 15:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerinde uzun yıllardır hizmet sunan Praktiker, iş yeri sahibi Girişimci İş insanı Hikmet Celbek ,” Praktiker, Türkiye'de olduğu kadar uluslararası alanda da tanınan bir markadır. Avrupa genelinde birçok ülkede mağazalarıyla hizmet verir. Bu ulusal ve uluslararası varlık, Praktiker'in sektördeki güvenilirliğini ve deneyimini pekiştirir.

 

Praktiker, yapı malzemeleri, ev dekorasyonu, mobilya, bahçe,  Hırdavat, aydınlatma, mutfak gereçleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yapı projelerinizin ve evinizin ihtiyaç duyabileceği hemen her şeyi Praktiker mağazalarında bulmak mümkün,” dedi.

 

Konuşmasının devamında Celbek,” Müşterilerimize yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edindik.  Malzemelerin dayanıklılığı, estetik görünümü ve kullanım kolaylığı gibi kriterlere önem verir, böylece müşterilerimize en iyi ürünleri sunmakta olup Ekonomik fiyat politikasıyla Müşterilerimize bütçelerine uygun seçenekle kaliteli ürün satmaktayız.

Ayrıca Müşteri memnuniyetini bizler için öncelikli olup Uzman personelimizle, müşterilere doğru ürün seçiminde yardımcı olur ve ihtiyaç duydukları her an yardımcı olacak bir ekip bulunmakta,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.