EKMEN’DEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuruları devam ederken Ak Parti Gercüş Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Ekmen, ise diğer adaylarla bir araya gelerek güzel bir dayanışma örneği gösterdi.

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Gercüş'e hizmet etme noktasında kime görev verilirse verilsin, diğerlerinin seçim çalışmalarında aynı samimiyet ve çabayla Aday gösterilecek olan adaya destek verme noktasında uzlaştıklarını söyleyen Ekmen, gazetecilere verdiği demeçte şunları söyledi:

Gercüş’e nasıl daha fazla değer katabileceğim noktasında çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum. Bu kapsamda benim dışımda Gercüş’te aday adayı olan arkadaşlarım ile görüştüm. Hepsi de çok değerli ve kıymetli insanlardır. Aday adayı arkadaşlarımla yaptığım görüşmelerden çıkardığım sonuç şudur: Bu, hizmet yolunda yapılan asil bir yarıştır. Sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin yetkili kurumları kime karar verirse, verdikleri kararın başımızın üstünde yeri vardır. Aday belli olduktan sonra da desteğimiz ve çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.