Yürek yakan kaza! Bir aile yok oldu

Yürek yakan kaza! Bir aile yok oldu

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Siirt’in Kurtalan ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen LPG’li otomobilin alev potona dönmesiyle araçta bulunan bir aile yok oldu. Kazada baba yaralı olarak kurtulurken eşi ve çocukları ise yanarak can verdi.

Siirt'in Kurtalan İlçesinde devrilen LPG’li otomobilde yangın çıktı. Mehmet Yaşar yönetimindeki 72 KA 229 plakalı otomobil, Siirt’in Kurtalan İlçesine bağlı Gözpınar Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. LGP'li otomobil, kaza anında alev aldı. Olay yerine itfaiye, AFAD, 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, anne Aynur Yaşar, çocukları Beritan, Viyan, Bahoz, Rodi ve Cudi yanarak feci şekilde can verdi. Ağır yaralanan baba Mehmet Yaşar ise tedavi edilmek üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA MEYDANA GELDİ

Edinilen bilgilere göre Mardin nüfusuna kayıtlı olan ve 30 yıl önce Batman’ın Kozluk işçesine yerleşen baba Mehmet Yaşar, inşaatlarda kalıp ustalığı yaparak ailesini geçindiriyordu. Siirt’te bulunan bir akrabasına misafir olan Yaşar ailesi gece saatlerinde dönüş yoluna konuldu. Siirt’in Kurtalan İlçesine bağlı Gözpınar Köyü yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybeden baba Yaşar’ın kullandığı araç devrildi. eşi ve 5 çocuğunun bulunduğu araçtan baba Yaşar yaralı şekilde kurtulurken eşi Aynur Yaşar, çocukları Beritan, Viyan, Bahoz, Rodi ve Cudi yanarak feci şekilde can verdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİLER

Batman’ın Kozluk ilçesinin Kocebey köyüne getirilen anne ve 5 çocuğunun cenazeleri sabah saatlerinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi Mezarlıktan ağıt sesleri yükselirken tedavisi süren ve kendi ısrarı üzerine doktor izniyle hastaneden çıkan baba Yaşar cenazeye katıldı. Mehmet Yaşar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği ve yakınlarının desteği ile yürüdüğü görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.