DENEYİMLİ GENÇ SİYASETÇİ NAMAN SALUT, KOZLUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BUL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday olacakların adaylık başvuruları sürüyor. Salut da Kozluk İlçe Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek, AK Parti'ye adaylık başvurusunda bulundu.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

"KOZLUK’UN SORUNLARINI BİLİYORUZ"

Yeni Türkiye yüzyılında ulaşım, eğitim alt yapısı, spor ve sosyal eksikleri giderilmiş mutlu bir Kozluk için yola çıktığını ifade eden Salut,  aday gösterildiği takdirde Kozluk için gecesini gündüzüne katacağını söyledi.

 

Uzun yıllardır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde yer alan Salut, "31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde ilçemizi yarınlara hazırlamak üzere yola çıktım. Kozluk’un sorunlarını çok iyi biliyorum. Hemşehrilerimizin isteklerini biliyorum. İlçemiz hak ettiği değeri görecektir. Sosyal belediyeciliği tüm halkımız ile birlikte hayata geçirmek üzere yola çıktım."

 

Türkiye Yüzyılına yakışan yatırımları hayata geçireceğini dile getiren Naman Salut, sözlerine şöyle devam etti.

 

"İlçemizde var olan sorunları çözüme kavuşturmak Kadim İlçemizi Hakettiği Marka değerine Ulaştıracak  Yatırımda ticari Tüm Alt yapı üst yapı Çalışmalarının ilçe halkımızı Menfaatine Dayalı Kazan kazan politikası esas alınarak  İlçe Halkımızı memnun etmek, yeni projeler ile de yaşanabilir bir Kozluk oluşturmak için gece gündüz çalışacağım.  Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Akparti’mizin uygun görüp bizi aday göstermesi  durumunda bizlerde Ajandamızda olan projelerimizi halkımız ile paylaşıp Kozluğu tekrar AK belediyecilik ile Temsilde Adalet Hizmette Eşitlik İlkesiyle buluşturacağız.”

Genciz, Heyecanlıyız, İstekliyiz, Davamızın Farkında Sorumluluğumuzun bilincinde, Liderimizin İzindeyiz, İşimiz Hizmet Güzümüz Millet Şiarıyla, Durmak Yok Yola Devam Diyoruz.

#
Yorumlar (1)
Silvanlı
22.11.2023 21:55
Yolunuz ak ve açık olsun değerli dostum
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.