222 Kişiyle Cimnastik il seçmeleri yapıldı

222 Kişiyle Cimnastik il seçmeleri yapıldı

Spor Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 12:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Faaliyet Programında yer alan, Cimnastik İl Temsilciğiyle birlikte koordineli yapılan, ‘Yeteneğini göster cimnastik yarışması’ sona erdi.

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan Minikler A-B, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerindeki yarışmalara 222 sporcu katılım sağladı. Yapılan il seçmeleri 4 gün sürdü.

“CİMNASTİK BÜTÜN BRANŞLARIN BAŞLANGIÇ BASAMAĞIDIR”

Batman’da cimnastik sporunun her geçen gün daha çok ilgi gördüğünü belirten İl Temsilcisi Emrah İpek, katılım sağlayan bütün sporculara, antrenörlere ve onları bu spora yönlendiren velilere teşekkür etti. İl Temsilcisi İpek; “Cimnastik sporunu diğer spor branşlarından ayıran en büyük özellik, bütün branşların başlangıç basamağı olmasıdır. Bütün spor branşlarının hazırlık aşaması cimnastik sporudur. Onun için biz antrenörler, cimnastiği önemsiyor, destekliyor ve herkese öneriyoruz. Cimnastik sporuyla uğraşan sporcu öğrenciler daha zihinde, öz güveni yüksek ve başarılı birer birey oluyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.