AY “BELDE İÇİN GÜZEL PROJELERİM VAR”

Belde Mahallesi Muhtar Adayı Halil Ay,” Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine inandığım için bu yola çıktım," dedi.

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 21:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Yerel seçimlere az bir süre kaldığını söyleyen Batman Zahireciler ve Hububatçılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda  iş insanı olan Halil Ay,” “Muhtarlık, çok önemli bir görev Belde sakinleri beni bu göreve layık görürde Muhtar olursam  Mahallenin sorunları için yetkililer ile sürekli koordineli bir şekilde çalışacağım. Muhtar, mahalleli ve ilgili kurumlar arasında bir köprü görevi görür. Mahallede bulunan site yöneticileri ve apartman görevlileri benim en yakın mesai arkadaşım olacaklar. Onların katkıları ile sorunlarımızı daha çabuk çözeceğiz. Ayrıca Yeşil alanlarımızın artırılması için projelerim var. Demiryolunu güvenli hale getireceğiz. Sportif ve sosyal faaliyet alanlarını artıracağım. Mahallemizde taziye evine ihtiyaç var. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapacağız Mahalle sakinlerimizin uygun görmesi halinde seçildikten sonra tespit ettiğimiz sorunları bir bir en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız,” dedi.

#
Yorumlar (1)
Eyyüp
21.01.2024 17:10
BENİM. TANIDIĞM BENIM TANIDIĞIM HEP TANIDIĞIMLA KAL İYİ YÜREKLİ CESARETİYLE YOLUN ACIK OLSUN KARDEŞIM.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.