Petrol Cıty yönetiminden açıklama

Petrol Cıty yönetiminden açıklama

Gündem Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Petrol Cıty AVM yönetimi basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu basın toplantısında iddialara cevap verildi.  Kentin en büyük yatırımlarından biri olan Petrol  Cıty Alış - veriş merkezinin  30'dan fazla yeni markanın yatırım yapması sonucu  100'e yakın yatırımcını  ortaklığıyla 1000'den fazla kişiye istihdam alanı yaratıldığı belirtildi. 
Petrol  Cıty AVM'de yapılan basın toplantısında konuşan yönetim kurulu, ''hissedarlar hiçbir şekilde hesap verilmediği , gelir gideri hak sahipleriyle paylaşılmadığı'' iddialarının doğru olmadığını söyledi. Yapılan açıklamada, ''Petrol Cıty Avm A.Ş. ortaklarından oldukça küçük bir kısmının kaosdan menfaat temin etme adına yaptığı bir çok eylemin sonucunda asılsız yayınlar yapılmıştır. Kamuoyunca açılacağına dair tek bir umudun olmadığı, çekleri yazılan, bankalar nezdinde itibari olmayan bir enkaz şirketinden bugün kâra geçilen iş dünyasında saygın bir yere sahip bir şirket haline mevcut yönetim kurulunu özveri  ve çabası ile gelinmiştir. Bu durum kamuoyu ve iş dünyasının kabul ettiği olgudur. Petrol Cıty Avm Batman ilinin cazibe merkezi haline gelmiş olması hasebiyle birçok ulusal firmanın çalışmak istediği bir iştirak haline gelmiştir. Bulunduğumuz pazarda, toplumun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz; bünyemizde mağazalarını işleten yerel, ulusal ve uluslararası iş ortakları ile doğrudan çalışıyor, binlerce vatandaşı istihdam ediyor, binlerce müşteriye hizmet veriyor, mahalleler ve şehirlerin desteklenmesi yoluyla birçok kişiye olumlu etki ediyoruz. Petrol Cıty A.Ş.ailesi olarak dün nerede isek bugün de aynı yerdeyiz. İşimize odaklanmış Batman ve halkına istihdam ve katma değer üretmeye devam edeceğiz'' ifadeleri kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.