Milletvekili Ramanlı’dan Sağlık Kurumlarına ziyaret

Milletvekili Ramanlı’dan Sağlık Kurumlarına ziyaret

Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 16:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık kurumlarını ve hastaları ziyaret ederek Batman’ın sağlık alanındaki sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman’daki sağlık kurumlarını ziyaret etti. Milletvekili Ramanlı ve heyeti ilk olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Feyat Tunç’u makamında ziyaret etti. Ziyarette sağlık sektörünün sorunları ele alınarak, Batman’ın sağlık alanında var olan eksikliklerinin giderilmesi konusunda yapılabilecekler konuşuldu. Ziyaret sonrası serviste yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, kafeteryada hasta yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.