Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Argun: “Mahallemizi birlikte yönetelim”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Argun: “Mahallemizi birlikte yönetelim”

Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi, Cumhuriyet Mahallesinde Muhtar Adaylığını açıklayan İbrahim Halil Argun, ‘Mahallemizi Halkımızla birlikte yöneteceğiz’ dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adaylığını uzun istişareler sonucunda açıklandığını belirten İbrahim Halil Argun girişken bir kimliğe sahip.

Niçin aday olduğunu da açıklayan Argun: “Doğup büyüdüğüm mahallenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Uzun zamandır mahallede yaşanan sorunları takip etmeye çalışıyorum. Aday olma nedenim de bu sorunların yıllardır çözülmemiş olmasıydı. Muhtarlığın sadece maaş alınabilecek bir kurum ve evrak veren bir iş tanımdan ibaret olarak görülmüştür. Ben bu algıyı ve tanımı tamamen değiştireceğime inanıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.