Milletvekili aday adayı Tunç’tan Hasankeyf ve Gercüş’e ziyaret

Milletvekili aday adayı Tunç’tan Hasankeyf ve Gercüş’e ziyaret

Siyaset Yayın: 24 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2023 15:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Ak Parti Milletvekili aday adayı genç iş insanı Fırat Tunç, Hasankeyf ve Gercüş ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek tam destek aldı.
“ SEÇMEN YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYOR”
Aday Adaylığı açıklamasıyla birlikte her kesimden destek alan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Fırat Tunç, ilçe teşkilatları ziyaretinde de tam destek geldi. İlçe ziyaretlerinde Hasankeyf’ten başlayan Tunç,”Bugün Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve İlçe Başkanı Rüstem Ayhan ve yönetimleriyle buluştuk. Bu yolda her kesimden destek bekliyoruz. Gönlü ve gözü tok insanların siyaset yapması gerekir. Biz birleştirici  kucaklayıcı gücümüzü kullanacağız. İlçe teşkilatlarımız Hasankeyf ve Gercüş ilçesinde sıcak bir ortamda karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Seçmen artık yeni yüzler görmek istiyor. Bizde ticarette yakaladığımız başarıyı, siyasette de taşıyacağız. Temayül yoklamasında tercih yapacak olan tüm gönüldaşlarımızdan destek bekliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.