Kaptan olmak ister misiniz?

Kaptan olmak ister misiniz?

Gündem Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Özel Ekol Denizcilik Eğitim Kursu, denizcilik eğitimi sektöründe tarih yazmaya devam ediyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Özel Ekol Denizcilik Eğitim Kursu ile yeni yetişen kalifiyeli personeller, Türk denizcilik sektörüne de yön veriyor.

Ekol Denizcilik Eğitim Kursu yönetim kurulu Başkanı ve aynı zamanda Batman Petrolspor yönetim kurulu üyesi olan Vahit Şimşek, yaptığı açıklamada, İstanbul Maltepe merkezli Ekol Denizcilik, 1997 yılından bu yana tecrübesi ile sektörün eğitim alanındaki ilk şirketi olarak personel eğitmeye devam ediyor. Yeni vizyonu, kadrosu ve 650 öğrenci kapasitesi ile Ekol Denizcilik, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, yenilenmiş simülasyon merkezi ve 250 kişilik konferans salonu ile denizcilik eğitiminde önemli bir açığı kapatıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.