‘Siyasetçiler milletin hizmetkârıdır’

‘Siyasetçiler milletin hizmetkârıdır’

Siyaset Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 13:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Genç Müsiad Batman Şube Başkanlığının düzenlediği buluşmada gençlerle bir araya geldi.

Seçimden sonra her zaman gençler ile buluşmak ve onların fikirlerine kulak verme çabasında olduğunu belirten Ramanlı "Böyle bir anlamlı bir toplantıyı tertipleyen Genç MÜSİAD  Şube Başkanı Metin Akyel ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. 'Batman için ne yapabiliriz?' diye plan program yaparak hangi kurumda hizmet için nelere ihtiyaç var, biz onlar için neler yapabiliriz, bizden ne bekliyorlar? Bunların cevabını bulmaya çalışıyoruz. Biz siyasetçiler toplumun hizmetkârıyız, bütün siyasetçileri topluma bu pencereden bakmaya davet ediyorum" dedi.

‘DAHA BÜYÜK İŞLER İÇİN KAFA YORMAK İSTİYORUZ’

Ayrıca Türkiye’deki aile şirketlerinin önemine ve tekstil sektöründe yaşanan sıkıntıların çözülmesi için çaba gösterdiklerine değinen Milletvekili Ramanlı, "Bununla da yetinmeyip daha büyük projeler, daha büyük işler için de kafa yormak istiyoruz. Çünkü Batman gerçekten bu bölgenin parlayan yıldızı, biz belki kendi gücümüzün, imkânımızın ve insanımızın kalitemizin farkında değiliz ama dışardaki insanlar bunun farkında. Dışarı ile temas ettiğimizde Batman gençliği, girişimcisi her zaman bize anlatıyor. Biz de bu imkânlarımızı en güzel bir biçimde kullanmanın yollarını arayacağız." ifadelerini kullandı.

‘BATMAN’I KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ’

Programın kapanış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Metin Akyel: “Genç MÜSİADBatman ailesi olarak, şehrimiz için emek veren çabalayan ve taş üstüne taş koymaya çalışan tüm kurum ve kişilerle temas halinde olacağız, bizler bu şehri Coğrafya Kaderdir jargonuna esir etmeyip, gençlik için çalışmalarımıza en yoğun biçimde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.