Antrenör İbrahim Halil Kay, mezarı başında anıldı

Antrenör İbrahim Halil Kay, mezarı başında anıldı

Spor Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Petrolspor Baş Antrenörü olarak uzun yıllar hizmet vermiş olan ve 2 yıl önce Amasya’da geçirdiği trajik bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İbrahim Halil Kay, mezarı başında gerçekleştirilen anma töreniyle sevgi ve saygıyla anıldı.

Merhum Kay’ın vefatının 2 yılı dolayısıyla düzenlenen “Anma Programı”, Tilmec Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Programa, spor camiasından ve sevdikleri tarafından yoğun katılım sağlandı. Rahmetli antrenörün ailesi,TPAO Batman bölge müdürü Mustafa Demir kurum temsilcileri ve yetiştirdiği sporcuların yanı sıra sevdikleri, anma programında bir araya geldi.

VEFATININ 2. YILINDA ANILDI

Kay’ın emekleri ve spora katkıları, anma töreninde katılımcılar tarafından övgüyle anıldı. Program, Kay’ın spor camiasına ve sevdiklerine olan etkisi ve bıraktığı iz bütün duygusallığıyla anlatıldı. Rahmetli antrenörün unutulmaz hatıraları, anılarla ve duygusal anekdotlarla paylaşıldı. İbrahim Halil Kay, anma töreninde sevenleri tarafından saygı, sevgi ve özlemle anıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.