BATMAN'DA KAHVE KÜLTÜRÜ ARTTI

Kahve kültürünün her geçen gün arttığını söyleyen Mısır çarşısı iş yeri sahibi Balcı,” Geçtiğimiz yıllarda günlük ortalama 10 kilo kahve satarken, şimdi ise günlük ortalama 50 kilo satıyoruz,” dedi.

Ekonomi Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 20:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Yıllardır Gülistan caddesinde her türlü Şekerleme, çerez, peynir ve birçok ürün satışı yapan Mısır Çarşısı işletme sahibi Abdurrahman Balcı, “  Batman'da Kahve kültürü son on yılda çok arttı. Daha önceden günlük ortalama 10 kahve satışı yaparken şimdi ise günlük ortalama 50 kilo satıyoruz.

12 çeşide yakın kahvemiz var. Türk kahvesi, Süryani kahvesi, Kürt kahvesi ve diğer çeşitler. Makinelerimiz var. Bu kahve çeşitlerinin çoğunu biz üretiyoruz. Hammadde geliyor. Biz hazırlıyoruz. Çeşitlerimiz çok olduğu için vatandaşın zevkine hitap edebiliyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.