‘POS bakım ücreti esnafa geri iade edilsin’

‘POS bakım ücreti esnafa geri iade edilsin’

Gündem Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, bankaların kredi kart satışı ile ilgili yüksek komisyon ücreti ve blokeli satışlarda uygulanan uzun gün sayısının adil bir uygulama olmadığını söyledi.

BESOB Başkanı Kaplan, bunu fırsat bilen bankaların yüksek komisyon ücretleri ile blokeli işlemlerde uzun gün sayısı uygulaması ve hayali bir hizmet olan POS cihaz bakım onarım adı altında aldıkları adil olmayan ücretlerle adeta esnaf ve sanatkarı sömüren bir ücret politikasını uyguladıklarını dile getirdi. Başkan Kaplan, Esnaf ve Sanatkarların maruz kaldıkları bu haksız uygulamalara karşı yalnız bırakılmaması, bankalarca tahsil edilen POS bakım ücreti gibi aslı olmayan hayali ücretlerinde Esnaf ve Sanatkarların hesabına geri iade edilmesi gerektiğini açıkladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.