Nasıroğlu, Şube Başkanları toplantısına katıldı

Nasıroğlu, Şube Başkanları toplantısına katıldı

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Askon Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Ticaret Bakanı Ömer bolat’ın da katıldığı Askon 12. Dönem 2. Şube başkanları toplantısına katıldı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) genel merkez 14. Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı ve 12. Dönem 2. Şube Başkanları Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu konuşmasında, İlimizin ekonomisinin lokomotifi olan tekstil, İrili ufaklı 300 üstünde fabrikalarımız var ve 50.000 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu da ilimizin ekonomisine ve sosyal hayatın her yerinde olumlu etki etmektedir. Bunu faydasını görmekteyiz buradan tüm iş dünyasını ilimize davet ediyorum, ilimize gelip yatırım yapmalarını, yatırım yapacak olan iş insanlarımıza elimizden gelen tüm olanakları sağlayacağını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.