Başkan adayı Ceylan’dan esnaf ve ev ziyaretleri

Başkan adayı Ceylan’dan esnaf ve ev ziyaretleri

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Turgut Özal Bulvarı'nda hayırlı ve bereketli kazançlar dilediği esnafların talep ve önerilerini dinleyen Ceylan, projeleri hakkında bilgiler verdi. Ev ziyaretleriyle de vatandaşların gönlünde taht kuran Ceylan, Şirinevler Mahallesi'nde bir dizi ev ziyaretlerinde bulundu. Gün içerisindeki yoğun temposunun ardından akşam geç saatlere kadar sürdürdüğü ziyaretlerde ailelerle bir araya gelerek sohbet eden Ceylan, talep ve sorunları dinledi.

‘YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ’

31 Mart' da vatandaşlardan yetki alıp göreve geldikleri takdirde tüm mahallelere hizmet götürerek vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceklerini belirten Ceylan "Belediyecilik hizmet işidir, belediyecilik hizmet yarışıdır. Yetki halkımızdan hizmet bizden" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.