Emlakçılardan çiftçilere çağrı

Emlakçılardan çiftçilere çağrı

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman için hayati önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi için arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi.

Değirmenci, “Doğu ve Güneydoğu’da düzenli bir plan yok. Yolları kısaltan, sosyal donatı alanları uzun vadeli ihtiyacı karşılayacak bu önemli projelerin aksamaması için lütfen arazileri sürmeyin veya ekimi geciktirin. Güneybatı Bölgesi, sebze halinden başlayıp Balpınar Kavşağı, Üniversite Kavşağı ve Karayollarını kapsayan bölgedir. Bu bölgelerden 6. bölge olan yeni stad ve yeni hastanenin yanından başlayıp mobil’den üniversite kavşağına giden yola kadar tapu işlemleri bitti. Kırmızı kod dediğimiz yani zemin kodları geri kalan 2. ve 4. (tek pafta)  bölge ve geriye kalan bölgelerin tapu işlemleri 25 günde bitecek. Kırmızı kod yani zemin kodları çalışması başlayacak ve yeni çevre yolları çalması başlatılacak. İmara giren tarlaların ekilmemesi için hem çiftçilere hem arazi sahiplerine sesleniyorum, çalışmalara engel olmayın. Bu imar çalışması bir an önce tamamlansın. Örneğin, yeni hal yolu, çevre yol, Balpınar Kavşağı, Üniversite Kavşağı ve yeni hastaneye giden yollar açılırsa Balpınar, Yeniköy ve Zorköy’den gelen sebze araçları, trafiği allak bullak edemeyecek. Bu yolun açılması, 50 dakikalık yolu 6 dakikaya düşürecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.